Donate

Obchody s nábytkem v Praze

V prodejně Donate ve Velkých Popovicích najdete stylový interiérový a zahradní nábytek vysoké kvality, dekorace a bytové doplňky a přívětivý odborný servis.

Toužíte-li vybavit váš interiér či zahradu kvalitním masivním nábytkem, společnost Donate pro vás představuje ideální volbu. V prodejně Donate můžete vybírat špičkový interiérový nábytek včetně stolů, komod, knihoven, sedacího nábytku a postelí, i romantický zahradní nábytek z ratanu nebo odolného teaku, případně jeho elegantnější verzi z oceli v kombinaci s dalšími materiály. V nabídce jsou luxusní značky Gloster, Alexander Rose a Todus, jejichž zahradní nábytek se vyznačuje špičkovým designem a kvalitou. Kromě zahradního nábytku můžete pro vaši zahradu zakoupit zajímavé příslušenství jako například servírovací vozíky, které oceníte při zahradní party, květináče nebo oblíbené ratanové houpačky. Donate nabízí také různé druhy a styly svítidel a velké množství originálních, převážně ručně vyráběných doplňků a dekoračních předmětů.

V showroomu, o velikosti 4.000 m2, společnosti Donate najdete vždy profesionální obsluhu, která vám odborně poradí a zajistí rychlé dodání nábytku do vašeho interiéru či zahrady. Využít můžete také služeb architekta, jenž vám pomůže s výběrem vhodných materiálů a doplňků, ať už se bude jednat o váš domov nebo komerční prostor.

  • Adresa
    Showroom Velké Popovice,K Sýpkám 355,Velké Popovice
  • Telefon
  • Web
    www.donate.cz

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.