Gravelli

Obchody s nábytkem v Praze

Objevte kouzlo betonu s designovými produkty firmy Gravelli. Tato mladá dynamická značka byla založena Jiřím Petersem a Ladislavem Eberlem. Jejich cílem je představit beton v novém světle jako materiál, který je nejen estetický, ale i praktický a může být použit v interiéru i exteriéru pro rozmanité množství krásných výrobků. Tomáš Vacek, hlavní designér Gravelli, věří, že beton je mimořádný designový materiál: „Beton je v mnoha směrech výjimečný materiál se silným charakterem. Přesně takovou představu mám i o lidech, kteří se ho nebojí přijmout.“

Značka Gravelli získala nominace na několik ocenění, včetně nominace na Czech Grand Design v roce 2012 a 2013. Pestrou nabídku produktů si můžete prohlédnout ve vzorkové prodejně na Praze 9. Objevíte tu krásné designové jídelní stoly s barevnými nohami, psací stoly a židle, stoličky a lavičky pro komerční i obytné prostory, hladká a stylová umyvadla, elegantní moderní osvětlení, doplňky pro domácnost, například mísy na ovoce, designové reproduktory, betonové šperky (třeba prsteny, pro ty, kteří touží udávat nové módní trendy) a více.

Pokud se chystáte stavět nebo rekonstruovat jakýkoliv prostor a sháníte nové kuchyňské desky, bary nebo umyvadla na zakázku, Gravelli vám je zhotoví. Díky vysoké kvalitě betonu FixCrete® jsou tu schopni vytvořit zmíněné tvary a komponenty jakékoliv velikosti, formy nebo barvy. Navštivte vzorkovou prodejnu Gravelli ještě dnes a poznejte kouzlo betonu. Gravelli poskytuje i kompletní designové služby od návrhu na míru až po instalaci.

V sousedství

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.