Holport

Obchody s nábytkem v Praze

Holport v Praze 7 je speciální továrna na design, kde najdete přední mezinárodní designové značky v České republice. Tato továrna na design otevřela v roce 2000 a nabízí nejlepší mezinárodní a český originální a inovativní design.

Holport se nachází ve staré továrně z roku 1911, ve které se vyrábělo kovové zboží. Továrna prošla několika rekonstrukcemi a její současný interiér spojuje citlivě moderní a historické prvky. Každá společnost v Holportu má zajímavé dispozice a najdete zde také terasy, parkování, zeleň, krásné výhledy na město, to vše na prostoru 2200 m2.

V Holportu naleznete designové značky Flos, Design Bath, Konsepti, Lasvit, Satin design, ale také vinotéku Biblioteca del Vino a kavárnu Phill's Corner. Najdete zde špičkové portfolio designových prvků pro vybavení interiérů od kanceláří, hotelů, kaváren, restaurací, po domácností a prostory veřejných budov. V továrně na design zakoupíte veškerý sortiment jako designový nábytek, vybavení koupelen a kuchyní, podlahové krytiny, dveře, osvětlení, stínící techniku, bytový textil, tapety, doplňky a dekorace. Továrna na design Holport je také využívána jako prostor pro vzdělávání. Konají se zde výstavy studentů a českých i mezinárodních designérů, architektů a grafických designerů, módní přehlídky, křesty knih a produktů a instalace.

  • Adresa
    Komunardů 32,Praha 7
  • Web
    www.holport.com

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.