LUGI

Obchody s nábytkem v Praze

At‘ už chcete skvělý nový a originální nábytek, kuchyň, úložné prostory či postele, to vše pro vás umí vytvořit renomovaný český výrobce nábytku LUGI. Tým tohoto studia se ve své práci řídí šesti principy – tradice, odbornost, přizpůsobitelnost, osobní přístup, záruka kvality a individualita.

Značka LUGI působí na českém, ale i mezinárodním trhu od roku 1994. Hlavním důvodem, proč se majitel této firmy Michal Peřina rozhodl vyrábět nábytek, je fascinace precizními a kvalitně zhotovenými věcmi v interiéru. Celý tým klade důraz na detail, kvalitu materiálu a precizní řemeslo. Díky těmto atributům vám dokáže vytvořit byt či dům vašich snů. Hlavní činností LUGI jsou realizace interiérů na míru.

Firma LUGI s vámi spolupracuje na každém kroku. Stačí, když si domluvíte schůzku, na které se s návrháři pobavíte o svých představách a oni vám ve spolupráci s renomovanými architekty navrhnou ideální řešení vašeho interiéru včetně cenové kalkulace, které splňuje vaše představy. Tým odborníků u vás na místě vyrobí i provede montáž nového nábytku. Vy sami dokonce můžete kdykoliv navštívit dílnu a podívat se, jak truhláři tvoří váš vysněný nábytek. Každý kus je navíc podepsaný truhlářským mistrem. To je důkaz toho, že LUGI dbá na každý detail v procesu výroby a od začátku ji vštěpuje svou identitu. Ve firmě se pracuje s těmi nejkvalitnějšími materiály jako jsou masivní americký ořech, dubové dřevo, sklo, nerez ocel či kůže při zařizování interiéru. Na stránkách LUGI můžete vidět, že každý kousek nábytku je detailně a kvalitně propracován. Za zmínku stojí i netradiční sklad nábytku LUGI, který slouží firmě také jako místo pro setkání s klienty či architekty. Řeč je o moderní industriální budově Uhelného mlýna, kterou firma otevřela v roce 2012. Celý objekt, který byl původně opuštěným továrním areálem, zrenovoval architektonický ateliér Patrik Hoffman. Architekti za projekt také získali cenu architektů Grand Prix. Areál pochází z počátku 20. století a byla z něj vytvořena vskutku atraktivní moderní budova, která si však uchovává historické kouzlo. Pokud chcete vidět výrobky značky LUGI, můžete navštívit moderní designové obchody jako jsou STOCKIST a KONSEPTI.

  • Adresa
    Pavilon: Vinohradská 1200/50,1,Praha 2,Libčice nad Vltavou
  • Telefon
  • Web
    www.lugi.cz

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.