Konsepti

Obchody s nábytkem v Praze

Designový nábytek světových značek zakoupíte v prodejně Konsepti v pražských Holešovicích v bývalém továrním objektu Holport.

Od roku 1995, kdy byla značka Konsepti založena, se původní dovozce kancelářského a bytového nábytku vypracoval na dodavatele komplexních řešení interiérů. Nábytek, doplňky a dekorace nabízené Konsepti jsou té nejvyšší kvality a pocházejí od špičkových českých a zahraničních značek. V holešovickém showroomu najdete produkty světových designérů jako jsou A. Meda, Le Corbusier, A. Citterio, M. Wanders, E. & R.Bouroullec, A. Häberli, R. Arad, J. M. Massaud, P. Starck, P. Urquiola, Z. Hadid, K. Grcic a další. Konsepti nabízí sedací apolstrovaný nábytek, stoly, úložné systémy, postele, kuchyně, koupelny adoplňky a ve spolupráci s ověřenými dodavateli také atypický nábytek, osvětlení, dekorace, interiérový textil, podlahové krytiny a vybavení do exteriéru. Konsepti spolupracuje s těmi nejlepšími architekty a projektovými manažery. Konsepti pro vás vypracuje studii, projektovou dokumentaci a vizualizace té nejvyšší kvality. Nábytek vám dodají profesionální montéři a systém záruční a pozáruční péče je naprostou samozřejmostí.

Cílem Konsepti je vytvářet ve spolupráci s vynikajícími architekty a osvícenými klienty výjimečné interiéry. Snaží se objevovat nové a zajímavé věci ve světě interiérů a s novými klienty objevovat nové věci. Interiér vnímají jako prostor, který je velmi osobitý a úzce spojený s osobností a životním postojem každého člověka.

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.