Luxury Sleeping

Obchody s nábytkem v Praze

Zařizujete si ložnici a hledáte kvalitní a stylovou postel? Navštivte multibrand showroom Luxury Sleeping v Praze, který nabízí širokou škálu luxusních vysokých postelí, ale i další ložnicové doplňky, jako jsou matrace, ložní prádlo, speciální polštáře či noční stolky od exkluzivních výrobců. Vybrat si zde můžete z holandských značek Kuperus a Pullman, které se vyznačují kvalitou a dlouholetou tradicí.

Jedinečnost postelí Luxury Sleeping, které se těší oblibě i u nizozemské královské rodiny, tkví především v originálním designu, komfortu a důrazu na detail. Hlavním mottem Luxury Sleeping je splnit potřeby zákazníků. To dokazuje skutečnost, že všechny produkty jsou vysoce kvalitní a ruční řemeslné výroby. Navíc všechny postele mohou také být na přání zákazníka vyrobeny na míru ve všech velikostech. Pokud máte problémy s páteří, pak by vás mohla oslovit zvýšená neboli vysoká postel s výškou až do 85 cm, která vám usnadní vstávání a tedy nebude příliš zatěžovat vaše záda. Ráno se budete cítit svěží a pocit polámaného těla nepoznáte.

Pro ty, co v posteli rádi čtou nebo se dívají na televizi, nabízí Luxury Sleeping polohovací postele s dálkovým ovládáním, které umožní až pět různých poloh. A pokud rádi chodíte na masáže, tak díky Luxury Sleeping je můžete mít i doma. Řeč je o matracích, které jsou vybaveny speciálním masážním systémem s funkcí Wave, která příjemně promasíruje celé vaše tělo. K luxusní posteli patří i luxusní ložní prádlo. Například u povlečení Slabbinck, vyráběného na zakázku z přírodních materiálů v malé rodinné továrně v Belgii a jež se vyznačuje nadčasovým designem a špičkovou kvalitou, můžete dokonce ovlivnit finální vzhled. A pro ty opravdu nejnáročnější zákazníky nabízí Luxury Sleeping dokonce možnost ozdobit si postel třpytivými drahými kameny či diamanty. Můžete se spolehnout, že matrace a postele z Luxury Sleeping vám zaručí pohodlný a kvalitní spánek ve vysokém stylu.

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.