Natuzzi

Obchody s nábytkem v Praze

Natuzzi je nábytková společnost s více než desetiletou tradicí, jejímž posláním je vybírat ten nejlepší nábytek pro moderní domov. V Praze můžete navštívit hned dvě prodejny, na Praze 1 a 8, kde naleznete ucelenou řadu nábytku a to nejlepší ze současného designu. Kromě vysoce pohodlných a kvalitních sedacích souprav si zde můžete vybrat i koberce, lampy, stolky a dekorační předměty, svíčky, foto rámečky, vázy, podnosy a další unikátní designové kousky.

Pasquale Natuzzi, předseda a vrchní designer firmy, se inspiroval místem, odkud pochází – Středomořím - a jeho firma se stala synonymem italské kvality, preciznosti a stylu. Díky neustálému zlepšování odbornosti a kvalifikace řemeslníků a pracovníků se Natuzzi stala světovou jedničkou ve výrobě kožených sedacích souprav a největším italským výrobcem nábytku. Tento úspěch je založen na více než 40-ti letech tvrdé práce, kreativity a inovace. Natuzzi je správnou volbou i jste-li milovníky kouzla černobílého designu. Jednoduchost, čistota a velký kontrast, to jsou základní charakteristiky černobílých interiérů. Obvykle lidé používají bílou barvu na stěnách místnosti a černou pro některé kusy nábytku. Možností je však mnohem více, proto firma Natuzzi vytvořila značnou část svých kolekcí nábytku v černé a bílé.

Při výběru a sestavování nábytku vám specialisté firmy rádi pomohou a poradí vám nejoptimálnější varianty, sladí barevnost a materiálové provedení. Svěřte interiér svého domova do rukou odborníků!

 

  • Adresa
    Praha 1,V Jámě 3,100 00,180 00
  • Telefon
  • Web
    www.natuzzi.cz

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.