Design Salon

Obchody s nábytkem v Praze

Pokud jste fanoušky prvotřídního designového nábytku, pak vás zcela jistě zaujme nabídka značky Design Salon, jejímž duchovním otcem je Ing. arch. Mojmír Ranný a jeho kolegové z architektonického studia Ranný Architects.

K založení společnosti Design Salon vedla architekta Mojmíra Ranného potřeba vyjít vstříc klientům, kteří mají vysoké nároky na design, ale nemají dostatečné finanční prostředky k zakoupení designového nábytku srovnatelné kvality od zahraničních výrobců. Designový nábytek nadčasového designu a prvotřídní kvality navrhují designéři architektonického studia Ranný Architects, ale i čerství absolventi a začínající designéři, kteří tak dostávají možnost uplatnit své nápady v rámci renomované značky. Nábytek značky Design Salon je určen jak do rezidenčních, tak do veřejných prostor. V showroomu v Praze 1 můžete vybírat pohovky, křesla, židle, lampy, stoly a další produkty, které jsou vyráběny v České republice v malých sériích. K jeho výrobě jsou používány kvalitní materiály jako je kov, plast, kůže, sklo, dřevo a textilie.

Hledáte-li originální designový nábytek v Praze, který nenajdete v každé domácnosti a jenž vám bude sloužit řadu let, vyzkoušejte designové produkty značky Design Salon.

  • Adresa
    RANNÝ RETAIL SHOP,Národní 37 (Platýz),Praha 1
  • Telefon
  • Web
    www.designsalon.cz

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.