2B Luxury

Obchody s nábytkem v Praze

Pokud hledáte klasický, vysoce kvalitní nábytek jedinečného stylu, podívejte se na prvotřídní nabídku společnosti 2B Luxury. Společnost 2B Luxury nabízí stylové repliky nábytku z období baroka a renesance a dalších historických období.

Nábytek je ručně vyráběný z masivního tropického dřeva a dovážený z USA, kde jsou repliky starého nábytku velmi oblíbené a žádané, a jeho vysoká kvalita je tak zaručena. Společnost se snaží potěšit své klienty nábytkem, který bude vynikat nejen krásou, ale projde také zkoušku časem a poskytne nejvyšší komfort. Nábytek je dostupný v barevných provedeních buk, ořech, dub, třešeň, mahagon, bílá patina a jasan. Pokud chcete vašemu nábytku dodat trochu dramatičnosti, můžete si k němu nechat dodat zlaté ozdobné prvky. Nábytek je vždy potažen stoprocentním luxusním hedvábím.

Kromě nabídky originálního, vysoce kvalitního nábytku po jednotlivých kusech či sestavách, které se jistě stanou rodinným dědictvím, poskytuje společnost B2 Luxury komplexní služby týkající se designu interiérů jako jsou návrhy soukromých a komerčních prostor včetně bytů, rodinných domů, kanceláří, chalup, golfových resortů, kaváren, administrativních budov apod. Služby zahrnují prostorové plánování, specifikaci barev, doporučení dovybavení interiéru (např. sochami, vázami, lustry, lampami, svíčkami, koberci, které se hodí do vašeho interiéru.), výběr nábytku, dopravu a montáže kdekoliv po České republice zdarma, vypracování cenové kalkulace, financování projektu a jeho pojištění. Interiéry jsou realizovány ve spolupráci s předními českými designéry a architekty. Mezi známé klienty společnosti 2B Luxury patří Donald Trump, Michael Jordan, Gloria Estefan, americká televizní osobnost Kim Kardashian a Cher. Pokud toužíte po jedinečném, vysoce kvalitním nábytku, který budou milovat i následující generace, nábytek 2B Luxury je tím pravým pro vás.
 

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.