Pastorale Antiques

Obchody s nábytkem v Praze

Pokud hledáte nábytek inspirovaný tradičním anglickým stylem, v Pastorale Antique budete na správné adrese. Obchod Pastorale Antique byl otevřen v roce 1991 a v jeho nádherném showroomu v Praze najdete starožitnosti, doplňky do interiéru a nábytek. Showroom obchodu Pastorale Antique je plný pečlivě vybraného nábytku té nejvyšší kvality pro váš domov, kancelář a zahradu a zajímavých doplňků jako jsou hodiny, námořnické doplňky, čínský porcelán, stříbrné nádobí a čalounické dekorativní látky.

Tradiční anglický styl přetrvává v oblibě již po století, neboť je nejen nadčasový a elegantní, ale také pohodlný a klasický. V Antique Pastorale najdete jídelní stoly a židle, postele, pohovky a křesla, komody, noční stolky a mnoho dalšího. Pastorale Antiques nabízí nábytek vyrobený z různých typů dřeva, ratanu, rákosu a litiny.

V showroomu si také povšimněte malé kolekce starožitného nábytku z Anglie, Francie a České republiky. Pokud byste z této sbírky starožitného nábytku rádi viděli víc, navštivte webovou stránku Pastorale Lewis (odkaz je k dispozici na webové stránce obchodu), kde najdete úplný poklad starožitností. Jako bonus navíc doručuje Pastorale Lewis zboží po Evropě. Mezi spokojené zákazníky Pastorale Antiques patří například Hotel Crystal Palace v Mariánských Lázních, Hotel Hoffmeister v Praze, česká ambasáda v Paříži, britská ambasáda v Praze a Bankers Club v Praze.

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.