Office Outlet

Obchody s nábytkem v Praze

Pokud chcete ušetřit na vybavení vašich kanceláří a máte rádi kvalitní a designový nábytek, využijte služeb firmy Office Outlet, která nabízí použitý a outletový kancelářský nábytek a vybavení. Prodejní sklad Office Outlet se showroomem najdete v Jesenici u Prahy, kde si můžete vybrat nábytek značek Ahrend, BENE, Kinnarps, Steel Case, Techo, Vitra a dalších.

V Office Outletu najdete použitý designový nábytek kvalitních značek za velmi příznivé ceny, který má před sebou ještě minimálně deset let životnosti. Nemusíte tedy utrácet za drahý nábytek a přesto mohou být vaše kanceláře vybaveny kvalitními designovými kousky. V Office Outletu si vyberete skříně, přístavné zásuvkové kontejnery, pracovní a manažerské stoly, konferenční stoly a další.

Vedle prodeje kancelářského nábytku poskytuje společnost Office Outlet také celou řadu souvisejících služeb od konzultací při výběru kancelářských prostor, přes zajištění stavebních úprav kanceláří po návrhy interiérů. Space planning zajišťuje Office Outlet ve spolupráci s Jaroš Design. Pokud se stěhujete ze starých kanceláří do nových, není pro firmu Office Outlet problém zařídit pro vás stěhování po celé České republice. Chcete-li ušetřit za koupi kancelářského nábytku a vynaložit ušetřené peníze efektivněji, Office Outlet je tu pro vás.
 

  • Adresa
    V uliččce 1/49 (skladové haly),Jesenice,Praha-západ
  • Telefon
  • Web
    http://officeoutlet.cz

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.