STEN

Obchody s nábytkem v Praze

Pokud uvažujete o nové vestavěné skříni do vašeho bytu či kanceláře, obraťte se na firmu STEN s. r. o., se sídlem na Praze 3, která na českém trhu působí již od roku 1999 a zaměřuje se na nabídku atraktivního nábytku na míru za příznivé ceny.

Vestavěné skříně představují ideální řešení pro každého, kdo ve svém bytě potřebuje dostatek praktických úložných prostor a chce se vyhnout klasickým - místo zabírajícím - skříním. Firma STEN nabízí vestavěné skříně, jež skvěle doplní interiéry vašeho bytu či kanceláře, a zakládá si na široké nabídce provedení a stylů. Při navrhování vaší skříně na míru si můžete vybrat z různých typů dveří (posuvné, skládací i klasické), materiálů (lamino, zrcadlo či sklo) i designů (skříně do rohu, do výklenku, ke stěně i netypické skříně podle vašich specifických nároků a požadavků).  Firma STEN je přesvědčena, že vestavěné skříně by neměly být luxusem vyhrazeným pouze těm s vyššími příjmy, a proto nabízí svoji jedinečnou cenovou politiku, která jistě potěší vás i váš bankovní účet. Firma v letošním roce nabízí výroční 11% slevu u příležitosti 11 let od vzniku firmy. Pokud by se vám i po této slevě zdála cena vaší vysněné vestavěné skříně na míru příliš vysoká, stačí firmě STEN předložit levnější konkurenční nabídku při zachování srovnatelné kvality a firma vám nabídne dodatečnou 5% slevu z této konkurenční, levnější nabídky.

Předběžnou cenu vaší zakázky si můžete spočítat pomocí speciálního online návrháře na webových stránkách firmy. Vedle vestavěných skříní na míru nabízí firma také služby bytového architekta, který vám ochotně pomůže se zařizováním interiéru vašeho nového domu či bytu. Přetvořte svůj byt k obrazu svému za pomoci vestavěných skříní na míru od firmy STEN.

 

  • Adresa
    Prague 3,Seifertova 85,130 00
  • Web
    www.sten-skrine.cz

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.