Salon Cardinal

Obchody s nábytkem v Praze

V Salon Cardinal na vás čeká skutečný luxus. Toto společnost, nabízející to úplně nejlepší ze světa italského designového nábytku, nyní provozuje rozsáhlý showroom v pražském Karlíně v komplexu River Garden, kde se můžete na vlastní oči přesvědčit o kvalitě jí nabízených výrobků a služeb. Hledáte-li kvalitní stylový nábytek a doplňky pro svůj domov či kancelář, v Salon Cardinal jich naleznete široký výběr, od nábytku bohatě zdobeného a rustikálního až po moderní a minimalistický.

Nábytek a doplňky nabízené v Salon Cardinal jsou vyráběny výhradně rodinnými firmami s dlouhou tradicí a vynikající pověstí, jež kladou důraz na kvalitní řemeslné zpracování, tradici a jedinečný výrobní proces. Vedle nábytku a stylových doplňků naleznete v Salon Cardinal úchvatná designová svítidla vhodná pro domov i komerční prostory, bohatě zdobené nástěnné a podlahové materiály, včetně výběru parketových vzorů, zdobené vstupní a interiérové dveře, luxusní koupelnové vybavení a mnoho dalšího.

V Salon Cardinal se vám dostane kvalitních služeb a asistence v oblasti výběru designového zboží a návrhů i realizací interiérů. Toužíte-li po tom nejlepším ze světa italského designového nábytku, doplňků a dalšího pro svůj domov či kancelář, navštivte Salon Cardinal ještě dnes – s jejich bohatým výběrem a špičkovými službami budete zaručeně spokojeni.

  • Adresa
    Showroom: Rohanské nábřeží 671/15,Praha 8
  • Telefon
  • Web
    www.saloncardinal.com

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.