SCONTO Nábytek

Obchody s nábytkem v Praze

Chystáte-li se zařizovat nový byt či dům a nevíte, na koho se obrátit, věnujte pozornost firmě SCONTO Nábytek s.r.o., provozující v České republice řetězec obchodních domů s nábytkem a bytovým příslušenstvím. Dva z obchodních domů jsou v Praze – na Černém mostě a ve Stodůlkách. Firma SCONTO působí v tuzemsku již od roku 1995 a od té je doby jedním z klíčových hráčů v oblasti obchodu s nábytkem na českém trhu.

Toužíte-li po zbrusu nové stylové obývací stěně, kvalitním dřevěném jídelním stolu pro rodinné sešlosti, nové pohodlné posteli, nebo potřebujete-li přizpůsobit vybavení dětského pokoje nárokům a potřebám svého rychle rostoucího potomka, SCONTO má pro vás řadu cenově přijatelných řešení, ze kterých si jistě vyberete to pro vás nejvhodnější.

K výhodám obchodních domů SCONTO patří dlouhá otevírací doba (od pondělí do pátku od 10:00 do 22:00, o víkendech pak od 9:00 do 19:00), široký sortiment nabízeného zboží, garance nejnižší ceny v České republice, nabídka různých druhů designu a ochotný a věci znalý personál. Vedle nábytku naleznete v prodejnách SCONTO i bytové doplňky, dekorace a lůžkoviny. Protože nákupy mohou být časově i psychicky náročné, nechybí v žádné prodejně SCONTO příjemná restaurace s chutným občerstvením.

SCONTO dále nabízí odborné poradenství, možnost nákupů na splátky, tvorbu svatebních listů pro snoubence chystající svatbu, dvouletou záruku na veškeré zboží, dopravu a montáž, kuchyňské vybavení na míru a mnoho dalších služeb a výhod.

  • Adresa
    Praha 5-Stodůlky,Jeremiášova 947,155 00,Praha 9-Černý Most,Chlumecká 2420,198 29
  • Web
    www.sconto.cz

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.