Innex

Obchody s nábytkem v Praze

Krásné a dokonalé interiéry potřebují profesionální řešení dekorace oken a jejich stínění. Tato oblast návrhářství interiérů je velmi často opomíjena. Chcete-li optimální řešení, které je dokonale vyvážené, tedy funkční a zároveň estetické, pak se obraťte na českou společnost INNEX.

Innex prodává špičkové stínící technologie, dekorace oken včetně bohatých závěsů a záclon, garnýže, širokou nabídku tapet a doplňků do interiéru. Služby této uznávané firmy zahrnují návrhy a montáže žaluzií, barevné ladění a šití krásných ozdobných závěsů, montáže garnýží, implementace venkovních systémů stínění, markýz a slunečníků, vybavení teras stylovým venkovním nábytkem a dalšími doplňky. Je důležité poznamenat, že firma INNEX klade důraz na individuální přístup a jejím cílem je vytvořit aranžmá dle přání a potřeb svých klientů. INNEX nabízí vnitřní stínící technologie, jako jsou žaluzie, rolety, posuvné panely a speciální řešení spočívající ve funkční kombinaci více produktů (roletové žaluzie, silhouettes atd.), exteriérové stínící technologie včetně žaluzií a předokenních rolet (Romo ZipScreen rolety, které tepelně izolují, ale přitom nechají pronikat dostatek světla). INNEX nabízí i markýzy a pergoly, venkovní nábytek belgické značky Manutti, závěsy a záclony, krásné tapety mnoha světově proslulých značek (Romo, Villa Nova, Drapilux, Sahco, Ulf Moritz, Christian Lacroix, Ralph Lauren, atd.), textilní dekorace, sedací soupravy a křesla švédské firmy SITIS.

Navštivte pražský showroom značky INNEX, který se nachází na Floře, nebo pop-up situovaný ve 2. patře obchodního domu Kotva. Na obou místech vám skvěle organizovaný tým profesionálů nabídne svou odbornou pomoc ve všech oblastech interiéru, včetně volby designových produktů, které jsou vhodné pro váš interiér i exteriér. Ve firmě INNEX Vám profesionální návrháři rádi vytvoří řešení dle vašich specifických představ, postarají se o montáž a také následný servis. 

  • Adresa
    Přemyslovská 2845/43,Praha 3,POP-UP OD Kotva,II. patro,nám. Republiky 8,Praha 1.
  • Telefon
  • Web
    www.innex.cz

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.