Cesare

Obchody s nábytkem v Praze

Pokud vám připadá, že interiér vašeho bytu, domu či kanceláře by si zasloužil nový nábytek, nebo sháníte kvalitní nábytek současného stylu pro zcela nový interiér, obraťte se na interiérové studio Cesare. Toto interiérové studio, které působí na českém trhu již od roku 1997 a těší se skvělému renomé, je exkluzivním dovozcem italských kuchyní Cesar a pohovek Alberta a nabízí i další kvalitní nábytek pro bytové interiéry i kanceláře od osvědčených značek.

Toužíte-li po bytovém interiéru v současném italském stylu, nabídka nábytku dováženého interiérovým studiem Cesare vás zaručeně zaujme. Patří do ní totiž například kuchyně a modulové systémy značky Cesar, luxusní designové elektrospotřebiče Smeg, pohovky Alberta, vybavení obývacích a dětských pokojů, ložnic i pracoven od italských výrobců patřících do obchodního sdružení Homes, vybavení ložnic značky Orme či stoly, stolky a židle značek Calligaris, Pedrali, MIDJ či Domitalia.

V nabídce interiérového studia Cesare nechybí ani stylový kancelářský nábytek a z jeho nabídky si jistě vyberete, ať už potřebujete reprezentativní nábytek do konferenční místnosti nebo manažerské kanceláře či novou stylovou recepci, která udělá dojem na vaše zákazníky i obchodní partnery. Nábytek dovážený studiem Cesare si můžete prohlédnout na dole uvedených webových stránkách studia, či přímo v jeho showroomu. Obraťte se na interiérové studio Cesare ještě dnes, a učiňte tak první krok k novému a elegantnímu interiéru současného stylu. 

  • Adresa
    CESARE interier,s.r.o.: Jana Zajíce 924/16,Praha 7
  • Telefon
  • Web
    www.cesare.cz

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.