Le Patio Lifestyle

Obchody s nábytkem v Praze

Prodejní galerie Le Patio Lifestyle v Dušní a Jungmannově ulici v Praze nabízejí osobitý luxusní nábytek a doplňky do interiéru z celého světa a s tím související služby bytového architekta.

Toužíte-li si zařídit interiér v koloniálním stylu nebo jej jen oživit kusy nábytku či doplňky, které mu dodají na exotice, pak vás zcela jistě potěší široká nabídka koloniálního nábytku z Indie, ať už se bude jednat o nové kusy z masivního indického palisandru nebo o historický nábytek z teakového dřeva. V nabídce najdete skříně, knihovny, jídelní stoly, židle, zrcadla a mnoho dalšího, vše vyráběné jednotlivě či v malých sériích. V prodejnách Le Patio Lifestyle můžete vybírat také pohovky, křesla a jídelní židle od francouzské značky Home Spirit, kovový nábytek ručně vyráběný v České republice, ručně tepaná svítidla z Egypta, českou designovou keramiku, francouzské silnostěnné stolní sklo, etnickou bižuterii a stříbrné šperky z Indie, parfémy do interiéru, kolekce knih o designu a životním stylu a mnoho dalšího. Le Patio Lifestyle také dováží kolekce filipínských designérů, které bývají často navrhovány přímo pro Le Patio Lifestyle. Jedná se o výrobky z perleti, tedy z mušlí Capiz, které se vyskytují jen ve filipínských vodách. Vybírat můžete mísy, tácy, svítidla, závěsy a další dekorační předměty.

Společnost Le Patio Lifestyle pro vás zajistí celkový redesign interiéru od podlahových krytin po interiérové doplňky. Její hlavní specializací jsou byty, rodinné domy a zahrady, které navrhuje tak, aby výsledný interiér korespondoval s vkusem, životním stylem a potřebami klienta.

  • Adresa
    Jungmannova 30,Praha 1,Praha 1
  • Telefon
  • Web
    www.lepatiolifestyle.com

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.