Eyco

Obchody s nábytkem v Praze

Je-li Vaším snem vybavit si byt nebo dům reprodukcemi moderního designu 20. století, pak navštivte předváděcí místnost obchodu Eyco na pražských Vinohradech, protože tady určitě najdete to, co hledáte .

Designový nábytek z vysoce kvalitních materiálů Vám tu zhotoví na míru podle Vašeho přání. Eyco se soustředí především na styl hnutí Bauhaus a designéry jako Ludwig Mies van der Rohe, Arne Jacbosen, Eero Saarinen, Charlotte Perriand a Pierre Jeanneret, Eileen Gray, Isamu Noguchi a Mizutani Takehiko. Používané materiály zahrnují celobarevnou kůži (dostupnou v 50 barvách), anilinovou kůži (nejměkčí kůže vysoké kvality ve 24 barvách), standardní kůži (ideální do kanceláří, k dostání ve 12ti barvách), kůži Pony (vyrobena z přírodních usní, k dostání ve třech barevných variantách), čistou vlnu (čalounická látka z Nového Zélandu, dostupná v 60ti barvách), mramor (8 druhů mramoru vysoké kvality) a stoprocentní bavlnu (k dispozici ve 20ti jednobarevných provedeních). Váš byt nebo kancelář si tak můžete vybavit stylovým nábytkem a zvolit si barevné provedení podle Vašich preferencí a vkusu.

Showroom Eyca na Vinohradech vznikl přestavbou bytových prostor. Sem si po předchozí telefonické objednávce můžete přijít nábytek nejen prohlédnout, ale i osahat, abyste si mohli být naprosto jisti, že Vám bude vyhovovat ve všech směrech.

  • Adresa
    Doktora Zikmunda Wintra 376/5,Praha 6
  • Telefon
  • Web
    www.eyco.cz

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.