Zalf

Obchody s nábytkem v Praze

V případě nákupu nábytku pro děti možná někteří uvažují ekonomicky v tom smyslu, že vzhledem k vývoji dětí je zbytečné do nábytku přespříliš investovat, protože až děti povyrostou, bude potřeba koupit nábytek nový. Ne tak je tomu v případě italského nábytku Zalf určeného speciálně pro děti a studenty, který do Čech dodává exkluzivně Studio Jespen Nábytek Praha.

Dětský nábytek Zalf je nejen univerzální a snadno upravitelný podle věku a výšky dětí, ale designově potěší i toho nejnáročnějšího uživatele. Je také velmi dobře využitelný v pokojích studentů a v domácích pracovnách. Nábytek je možné kombinovat do unikátních setů a vedle designu byl při konstrukci kladen důraz zejména na bezpečnost dětí, které jsou hlavními uživateli tohoto nábytku.

Showroom s ukázkou dětských pokojů ZALF se nachází v pražských Vysočanech v novém centru luxusního designu Sýkora Home. Ve Studiu Jespen Nábytek Praha, které má s prodejem designového nábytku nejen italské výroby více než pětiletou zkušenost, můžete také na dětské pokoje ZALF získat slevu podle věku vašich dětí.

  • Adresa
    Praha 9,Českomoravská 183/27,190 00
  • Telefon
  • Web
    www.jespen.cz

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.