Scandium Interiors

Obchody s nábytkem v Praze

Zastavte se v prodejně Scandium ještě dnes a prohlédněte si špičkový a okouzlující designový nábytek. Tyto skvělé kousky doslova rozsvítí interiér vašeho domu nebo bytu, zaujmou jeho návštěvníky a díky dokonalému řemeslnému provedení a vysoké kvalitě budou předávány z generace na generaci.

Firma SCANDIUM, která byla založena v roce 2002 Jaroslavem Čechem a Pavlem Roubalem, nabízí krásný funkční designový nábytek pro váš domov a kancelář. Její butik se nachází na Vinohradech a prodává přes dvacet skandinávských značek, od těch velmi tradičních jako Adelta – Eero Aarnio collection, Swedese a Blå Station, až po avantgardní jako OFFECCT, David design a Playsam. Je důležité poznamenat, že Scandium nabízí řadu vysoce kvalitního designového kancelářského nábytku HAWORTH, druhého největšího výrobce ve svém oboru na světě. Pokud vás krása a kouzlo skandinávského designu a jeho ikonické kousky zaujaly, zamiřte do prodejny Scandium ještě dnes.

Je také zajímavostí, že Scandium poskytuje prvotřídní servis v oblasti kompletních architektonických, poradenských a realizačních služeb, včetně řešení kanceláří, detailního plánování interiérů, dále auditing, studie, 3D vizualizace a simulace. Všechny konzultace, vizualizace a plánování prostor jsou klientům nabízeny zdarma jako součást projektu. 

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.