Jespen

Obchody s nábytkem v Praze

Jespen Nábytek Praha, který prodává „italský designový nábytek pro úspěšné“, jak stojí v záhlaví stránky prodejce, najdete v reprezentativních prostorách Sykora Home v Praze Vysočanech, novém centru nejen nábytku a luxusního designu v Praze. Showroom společnosti je plný designového nábytku oceněného nejrůznějšími cenami za design a má se tedy rozhodně čím chlubit.

Jespen Nábytek Praha se specializuje na designové a moderní pohovky, praktické šatní systémy, knihovny, postele, designové doplňky a jiné, to vše od předních dodavatelů italského nábytku jako jsou Desirée, Santarossa, Bontempi, Machalke a dalších evropských výrobců kvalitního designového nábytku. Zakoupíte zde také velmi praktický a designově nadčasový nábytek pro děti a studenty značky Zalf, ale i nejrůznější doplňky do interiéru, osvětlení nebo moderní koberce a tapety. Designový nábytek z Itálie či Německa pro Vás také na přání objednají a dovezou.

Součástí služeb společnosti Jespen Nábytek Praha jsou také návrhy a realizace bytového nábytku přesně na míru podle Vašeho interiéru, dodávka a montáž nábytku a architektonické studie. Zboží, které je v showroomu vystavováno, je po obměně za jiné možné získat se slevou překračující dokonce 75%.
 

  • Adresa
    Praha 9,Českomoravská 183/27,190 00
  • Telefon
  • Web
    www.jespen.cz

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.