STOPKA

Obchody s nábytkem v Praze

Přímo v samém centru Prahy se nachází showroom s nábytkem firmy Stopka, ve kterém najdete výběr těch nejlepších světových nábytkářských značek.

Plánujete-li nově zařídit svůj domov nebo kancelář, STOPKA nabízí nejen nábytek pro obývací pokoje, ložnice a jídelny, ale i pro kuchyňské interiéry, obklady kuchyní a dlaždice do koupelny (například mramor, krásný výběr dlaždic a vzorů). STOPKA je také specialistou na spotřebiče Miele. Dále zde naleznete řadu kvalitních textilií, tapet, koberců a předložek, doplňků a nábytku pro terasy. Zahraniční značky zastoupené v showroomu STOPKA zahrnují SieMatic, Rolf Benz, Schramm, Minotti, Cor, Dedon, Witt Mann, a Armani/Casa. Designový servis firmy STOPKA poskytuje návrhy a implementace kompletních interiérů (včetně kuchyní) a zařízení interiérů výše uvedeným luxusním vybavením.

Svět návrhářství interiérů se skládá z mnoha prvků a firma STOPKA vám poradí při vytváření interiéru, který je funkční a zároveň atraktivní. STOPKA, vaše jediná zastávka při cestě za exkluzivním designovým bydlením. 

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.