exCorde

Obchody s nábytkem v Praze

Hledáte-li špičkový, na zakázku ručně vyráběný čalouněný nábytek, věnujte pozornost značce exCorde, kterou provozuje Petr Kupka, zkušený ostravský čalouník s více než třicetiletou praxí. exCorde vyrábí kopie a repliky prvorepublikového čalouněného nábytku a moderní čalouněný nábytek, ale zabývá se i restaurátorskou činností.

Při výrobě kopií a replik prvorepublikového čalouněného nábytku značky exCorde jsou používány výhradně tradiční výrobní postupy, které Petr Kupka zdědil po svém dědovi. Tento 'retro' čalouněný nábytek se vyznačuje původními tvary a designem v kombinaci s moderními vnitřními výplněmi, které zajišťují vyšší míru pohodlí a vyšší životnost.

Vedle prvorepublikového nábytku nabízí exCorde rovněž čalouněný nábytek moderního designu, včetně rozkládacích pohovek, sedacích souprav, konferenčních i běžných křesel, ušáků a postelí. Tento nábytek je ručně vyráběný s využitím nejmodernějších technologií a materiálů tak, aby bylo dosaženo maximální ergonomičnosti a pohodlí. exCorde rovněž nabízí restaurátorské služby, přičemž v tomto případě jsou používány výhradně dobové materiály. Nabídku čalounictví exCorde doplňuje čalounění sedaček automobilů a motocyklů, výroba rehabilitačních válců a projekční činnost. Hledáte-li skutečné experty na čalounictví, obraťte se na ostravskou firmu exCorde. 

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.