Möbelix

Obchody s nábytkem v Praze

Sháníte-li moderní a cenově přijatelný nábytek pro zařízení svého bytu či rodinného domu, mohla by vás zaujmout diskontní prodejna nábytku Möbelix nacházející se v Praze ve Stodůlkách. Tato prodejna je jednou z šesti provozoven řetězce Möbelix v České republice a nabízí přes 2500 druhů nábytku a příslušenství.

V nabídce prodejny Möbelix naleznete bohatý výběr nábytku pro všechny účely a všechny místnosti ve vašem bytě či domě. Zařizujete-li například ložnici, jistě oceníte bohatou nabídku postelí, válend, matrací, ložního prádla, přehozů, ale také nočních stolků a dalšího příslušenství. Svým dětem jistě uděláte radost, zařídíte-li jejich pokoj moderním a praktickým nábytkem, který Möbelix nabízí pro dětské pokoje. Vedle jednotlivých kusů nábytku nechybějí ani speciální nábytkové řady Wiki a Eva, které obsahují nábytek jednotného stylu a ze kterých si můžete vybrat jednotlivé kusy podle vlastních potřeb.

Nechybí samozřejmě ani pestrá škála nábytku do kuchyně. Uvažujete-li o novém nábytku do své kuchyně, jistě vám přijde vhod možnost nakoupit jednotlivé skříňky, ze kterých si můžete sami sestavit kuchyňskou linku podle svých představ a prostorových možností. Jinou variantou je koupě celých kuchyňských bloků v nejrůznějších designových provedeních. Součástí nabídky diskontní prodejny nábytku Möbelix je také nábytek vhodný k zařízení předsíní a kanceláří a nechybějí ani nejrůznější doplňky, jako jsou svítidla, elektrické spotřebiče, potřeby do domácnosti a další. 

V sousedství

  • Adresa
    Nárožní 1390/4,158 00,Praha 13 Stodůlky
  • Telefon
  • Web
    www.moebelix.cz

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.