TON

Obchody s nábytkem v Praze

Soukromá česká firma TON s prodejnami v Praze a po celé České republice si získala oblibu a prestiž nejen u nás a v zemích Evropské unie, ale i ve Spojených státech amerických, v Japonsku a Austrálii.

TON je již tradičně výrobcem širokého sortimentu židlí, barových židlí, křesel, stolů, věšáků a zahradního nábytku. Speciální kolekce tohoto výrobce jsou vhodné jak pro bytové, tak i komerční prostory a zaručeně oživí jakýkoliv typ interiéru i nejrůznějšími typy doplňků. V nabídce firmy jsou různé odstíny moření dřeva, kůží, eko kůží a potahových látek. Nábytek tedy vždy doladíte přesně do barvy svého interiéru. Pro firmu TON pracuje řada prestižních designérů ze všech koutů světa a právě díky nim je nábytek TON stále moderní, elegantní a nadčasový.

Dvě řady nábytku pokrývají širokou škálu poptávky. Řada HOME je výběrem nábytku určeného především pro dům, byt a zahradu, zahrnuje i jídelní a konferenční stoly se skleněnou deskou a rozkládací stoly s jednoduchým praktickým mechanizmem. Nábytek HOREKA je řadou pro profesionální použití, která splňuje nejnáročnější požadavky kladené na sedací nábytek pro vnitřní i venkovní použití. Nábytek z řady HOREKA objevíte nejen ve stylových hotelech, restauracích, pivnicích, ale i v nákupních centrech, konferenčních místnostech nebo ve vaší oblíbené kavárně.

Aby firma TON vyšla svému zákazníku maximálně vstříc, nabízí zkrácenou lhůtu expedice - 3 týdny a pětiletou záruku na pevnost u vybraných modelů. Specialitou firmy je zakázková výroba, která je pro firmu unikátní a potvrzuje tradici i zručnost v umělecko-řemeslné výrobě. Ukázku takové práce můžete shlédnout především v divadlech a koncertních síních v historických i moderních objektech. Hledáte-li do svého interiéru český nábytek nejvyšší kvality a světového designu, jste ve firmě TON na správném místě!
 

  • Adresa
    Praha 9,Chlumecká 1539/7,190 00,Karlovo nám. 3,120 00,Dobřejovice,251 70
  • Telefon
  • Web
    www.ton.cz

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.