EXX

Obchody s nábytkem v Praze

Stát se Vaším nejlepším partnerem pro komplexní řešení v oblasti osvětlení a interiérů je přáním firmy EXX, v jejíž nabídce naleznete kompletní sortiment svítidel a nábytku. Showroom firmy EXX, která byla založena již roku 1995 pod názvem UNILUX, najdete v Praze v Business Avenir Parku.

Nabídka EXX zahrnuje svítidla pro osvětlení kanceláří, exteriérů, rezidenčních a komerčních objektů od předních evropských výrobců. EXX je pro Českou republiku výhradním zástupcem značek Intra lighting, Regent, Targetti, Simes, Wever&Ducré a Artemide. V showroomu EXX si vyberete technická a architektonická svítidla, dekorativní svítidla, svítidla pro exteriéry, nouzová svítidla, ale i bytový a zahradní nábytek, kancelářský nábytek, dveře, kuchyně, podlahy a interiérové doplňky. EXX nabízí jak standardní nábytek, tak jedinečné solitérní nábytkové kusy od předních světových designérů jako např. Philippe Starck, Frank Lloyd Wright, Gaetano Pesce a další. Sedací soupravy, jídelní stoly, židle , postele, šatní a vestavěné skříně, šatny, konferenční stoly a interiérové doplňky zde koupíte od značek jako Lema, Cassina, Flexform, Flou, Poliform a mnoha dalších, jež EXX v České republice oficiálně zastupuje.

EXX také poskytuje komplexní služby v oblasti návrhů a realizací osvětlení a interiérů. Pokud byste chtěli vidět některé z jejich realizací, zajděte se podívat do Sazka Areny, hlavního sídla ČSOB nebo třeba na letiště Ruzyně.

  • Adresa
    Business Park Avenir,Praha 5,Radlická 714/113,158 00
  • Telefon
  • Web
    www.exx.cz

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.