AlmiDécor

Obchody s nábytkem v Praze

Značka AlmiDécor se zrodila kombinací útulných tradičních skandinávských interiérů s bohatostí exotických barev a vůní Orientu. AlmiDécor nabízí vybavení interiéru od nábytku přes osvětlení, textil a tapety, až po dekorace a prostírání. Použité materiály jsou tradiční a přírodní, patří mezi ně kůže, exotické tkaniny, různé druhy kovů a rozmanité druhy dřeva.

AlmiDécor vytváří kolekce nábytku a doplňků ze všech koutů světa, včetně designérských tapet a originálních maličkostí, vše pouze v omezených sériích, aby to, co si zde zakoupíte, bylo opravdu výjimečné. Tato značka nabízí zajímavé umělecké kousky, které se mohou stát jak dominantou prostoru, tak také nevtíravě a elegantně dotvořit jakýkoliv interiér.

Prodejny AlmiDécor na dvou místech v Praze mají jedinečnou atmosféru tvořenou jak jednotlivými produkty, tak jejich vkusným aranžmá, kterého je možno využít pro inspiraci k zařizování domácnosti. Atmosféra je doladěna příjemnou hudbou a exotickými vůněmi. Ochotný a příjemný personál je vždy připraven poradit a pomoci vám při výběru.

 

  • Adresa
    Praha 1,nám. Republiky 1,100 00,Praha 5,Plzeňská 8,180 00
  • Web
    www.almi-decor.com

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.