Viabel

Obchody s nábytkem v Praze

Plánujete zařizovat dětský pokoj a nespokojíte se s nábytkem z řetězců? Chcete svým dětem vytvořit místo, které bude zcela originální, bude odrážet jejich osobnost a zároveň napomáhat jejich všestrannému a harmonickému rozvoji? Pak se neváhejte obrátit na firmu Viabel.

Společnost Viabel vytváří pokojíky pro všechny věkové skupiny dětí, od miminek až po studenty. Důraz je při tom kladen jak na funkčnost a bezpečnost, tak i hravost a originalitu. Filozofií firmy Viabel je přenášet sny dětí a přání rodičů do reality. Při vytváření návrhu se úzce spolupracuje s klientem, přičemž jsou respektovány nejen zájmy a potřeby dítěte, jeho pracovní a studijní činnost, ale i soukromí rodiny klienta. Dětské pokoje jsou navíc vytvářeny tak, aby mohly „růst s dětmi“. Samozřejmostí je poskytnutí komplexního servisu od zaměření pokojíku, přes jeho návrhy, výrobu nábytku až po samotnou instalaci a naaranžování. Firma Vám zajistí například i takové služby jako je tapetování, malování nebo šití závěsů.
Pokud se nerozhodnete pro kompletní nebo částečné řešení pokoje, Viabel nabízí i široký sortiment doplňků, od osvětlení, koberců, dek, povlečení, polštářů, dětských židlí atd. a nábytek španělské firmy Asoral a francouzské firmy Vibel.

Navštivte showroom v Klimentské ulici na Novém Městě v Praze ještě dnes a prohlédněte si některé realizace, ale i bohatou škálu interiérových doplňků.
 

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.