Bohemian Works

Obchody s nábytkem v Praze

Bohemian Works vyrábí a prodává produkty z dubového dřeva, které zahrnují širokou škálu dřevěných parket, zajímavého obložení a nábytku vyráběného na zakázku. Výrobní továrna firmy se nachází na západě Čech v Plzni.

Kolekce dřevěných podlah Bohemian Works je vyrobená z kvalitního moravského a francouzského dubu a každá podlaha je 2 cm tlustá. Jednotlivé desky a díly jsou mechanicky ošetřeny tak, aby podlaha získala vzhled krásného starého dřeva, které však díky své tuhosti a odolnosti vydrží ještě mnoho dalších let. Podlahy, obložení a další nábytek Bohemian Works dodají vašemu domovu zvláštní šarm a vás i vaše hosty budou znovu a znovu okouzlovat. Všechny produkty jsou vyráběny podle specifických požadavků zákazníků se zvláštním důrazem na detail a vysokou kvalitu. Společnost Bohemian Works spolupracuje s renomovanými evropskými designéry jako je Tina Mavriki, Olgoj Chorchoj, Osiris Hertman a další.

Produkty Bohemian Works zahrnují dřevěné obložení, parkety, knihovny, postele, stoly, židle, kryty radiátorů a mnoho dalšího. Pokud se chcete stát majiteli jedinečného kusu vysoce kvalitního nábytku z nejlepšího dubového dřeva, neváhejte a obraťte se na Bohemian Works.

  • Adresa
    Pankrác 1221,33023 Nýřany
  • Telefon
  • Web
    www.bohemianworks.com

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.