Steff Nickolson

Obchody s nábytkem v Praze

Máte-li rádi stylový anglický nábytek, jistě vás potěší, že si jej díky společnosti Steff Nickolson můžete nyní zakoupit i v Praze.

Luxusní nábytek britských značek Vi-Spring, Duresta, And So To Bed a Theodore Alexander (Steff Nickolson je exkluzivním oficiálním distributorem dvou posledně zmiňovaných značek), koupíte v jejím showroomu na pražských Vinohradech, kde můžete vybírat z široké nabídky stolů, pohovek, křesel, židlí, postelí, prádelníků, zrcadel, osvětlení, doplňků a mnoho dalšího. Pro všechen nábytek je typická ruční výroba z masivního vzácného dřeva, stylový design (moderní i klasický), vysoká kvalita, důraz na detail a použití vysoce kvalitních textilií a čalounění. To vše zaručuje vysokou životnost nábytku, který se tak může lehce stát součástí dědictví vaší rodiny. Tento exkluzivní nábytek, jenž si oblíbilo také mnoho známých britských osobností a politiků, je navržen tak, aby byl moderní i za desítky let. Nemusíte se proto bát, že by brzo vyšel z módy. Společnost Steff Nickolson má v České republice velký sklad, díky němuž má neustále okamžitě k dispozici kolem čtyř stovek kusů nábytku.

Součástí služeb společnosti Steff Nickolson je interiérový design a zahrnuje návrh interiéru, výběr nábytku a doplňků a jeho instalaci, návrh a realizaci kuchyně na míru, výrobu šatních skříní a design a výrobu záclon.

  • Adresa
    Vinohradská 39,Praha 2 - showroom s klasickým nábytkem a vedle showroom s moderním nábytkem,Mariánskolázeňská 37,Karlovy Vary
  • Telefon
  • Web
    www.steff-nickolson.com/cs

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.