Woodface

Obchody s nábytkem v Praze

Snad každý už někdy zažil ten frustrující pocit, že v prodejně nábytku narazí na kus nábytku, který si na první pohled zamiluje, avšak záhy zjistí, že má o několik centimetrů více, než by rozměry bytu dovolovaly; případně pocit, že chce účelně vyplnit výklenek ve svém bytě, avšak do prostoru, který má k dispozici, prostě vůbec nic "nepadne".

Všem těmto i podobným zklamáním chce učinit definitivní přítrž firma Woodface, jež se zabývá výrobou a instalací nábytku i dalších interiérových prvků a doplňků na míru. Woodface, s.r.o. je česká firma založená v roce 1991 se sídlem v Přezleticích - Praha Východ, jejíž specialitou jsou vestavěné skříně a šatny na míru, ale bohaté zkušenosti má také s výrobou a instalací interiérových dělících příček, knihoven a komod, obývacích a předsíňových stěn, interiérových dveří, se zařizováním kuchyní, koupelen i ložnic. U všech zakázek klade firma zásadní důraz na kvalitu materiálů i instalační práce a je připravena vyjít vstříc specifickým designovým i funkčním nárokům každého zákazníka.

Vestavěné skříně od firmy Woodface přijdou jistě vhod každému, kdo řeší ve svém bytě problém s prostorem a usiluje o jeho co nejlepší využití, neboť firma nabízí i rohové skříně a skříně s vestavěnou pracovnou - svoji kancelář můžete po práci jednoduše zavřít do skříně a věnovat se zaslouženému odpočinku. Pražská firma Woodface svým zákazníkům nabízí krátké dodací termíny, rozumné ceny (doprava a návštěva technika jsou zdarma), splátkový program, věrnostní karty a řadu dalších výhod a akcí.

 

  • Adresa
    Praha 1,OD Kotva,nám. Republiky 8; Praha 10,NC Eden Vršovice,U Slavie 3; Praha 4,OC Novodvorská Plaza,Novodvorská 136
  • Web
    www.woodface.cz

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.