praguekabinet

Obchody s nábytkem v Praze

Sháníte něco výstředního nebo originálního pro váš interiér? Pokud ano, navštivte showroom firmy praguekabinet, kde se můžete seznámit s jedinečným a krásným světem uměleckých předmětů návrhářství interiérů.

Předměty nabízené v praguekabinet můžeme rozdělit do tří kategorií: design, starožitnosti a umění. Všechny kusy pocházejí z Evropy, ze zemí Skandinávie, z Itálie, Francie a České republiky. V showroomu naleznete produkty značek Fornasetti (designový nábytek - krásné skříňky a stolečky, porcelán, textilie – které oživí jakýkoliv domov), Nymphenburg (porcelánové předměty špičkové kvality), Venini (slavná sklářská značka nabízející řadu doplňků pro domácnost), Eero Aarnio (designové předměty finských návrhářů) a Ilmari Tapiovaara (moderní designový nábytek). Pokud vás hned něco nezaujme, rozhodně si prohlédněte katalogy praguekabinet, které nabízejí více nábytku a doplňků.

Renovujete-li svůj domov nebo kancelář, praguekabinet vám pomůže vybrat ty pravé kusy pro konkrétní aranžmá, neboť firma spolupracuje se špičkovými odborníky v oblasti návrhářství interiérů. Navštivte showroom praguekabinet ještě dnes a prohlédněte si skvělý a rozmanitý nábytek a design. 

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.