Navsari

Obchody s nábytkem v Praze

Pokud hledáte exotický nábytek nebo doplňky pro svůj domov nebo kancelář, vyhledejte firmu Navsari. V nabídce má pestrou škálu výrobků dovážených přímo z exotické Indie. V obchodě Navsari naleznete to, co v Praze nikde jinde nemají.

V Navsari najdete mix tradičního a moderního indického nábytku, jako jsou skříně, knihovny, postele, stoly, židle atd., dále i doplňky do domácnosti jako zrcadla, skříně, lampy, svícny, sochy, vázy a další. Nábytek je vyráběn z různých druhů ušlechtilých dřev, včetně indického mangového dřeva, palisandru či krásného týkového dřeva, recyklovaného z potopených lodí. Zakoupením těchto kusů nábytku doslova pocítíte teplo, vůně a barvy sluncem zalité Indie. Jak romantické!

Nábytek v Navsari je vyráběn ručně, každý kus je jedinečný. Nevyznačuje se sice strojovou přesností, ale za to je odolný, unikátní, rustikální, exotický a ozvláštní jakýkoliv váš interiér. Společnost Navsari pozorně sleduje nejnovější indické návrhářské trendy a při svých nákupech využívá znalosti místního trhu, jazyka a řemesel. Všechno prodávané zboží se vyrábí v Indii z vysoce kvalitních materiálů včetně dřev, textilií atd. Interiérové designové výrobky, prodávané společností Navsari, jsou zpracovány v souladu se světovými standardy. 

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.