Paletky

Obchody s nábytkem v Praze

Studio Paletky se zabývá výrobou originálního dřevěného nábytku z použitých přepravních palet. Nábytek z palet dodá díky své přirozené kráse interiéru vašeho bytu, domu, kanceláře či obchodního prostoru nový styl a šetří přírodní zdroje tím, že je vyráběn z recyklovaného materiálu.

V nabídce studia naleznete interiérový i exteriérový nábytek, například postele, židle, psací i jídelní stoly, noční stolky, skříně, police, úložné boxy, věšáky, zahradní lavice, kavárenské stolky i výstavní pulty. To vše je vyráběno z palet z různých druhů dřeva, přičemž nejoblíbenější jsou smrkové (Picea abies) a mahagonové dřevo a dřevo japonského cedru. Paletky zaručují, že veškeré materiály využívané při výrobě jejich originálního nábytku jsou pouze tepelně, nikoli chemicky ošetřeny, čímž je zaručena jejich zdravotní nezávadnost.

V případě, že vás nábytek využívající přirozenou krásu dřeva zaujal natolik, že byste si jím rádi zařídili celý interiér svého obchodního prostoru, kanceláře či bytu, Paletky pro vás připraví designérský návrh podle vašich přání a potřeb. Vyrábět nábytek z dřevěných palet vás členové studia rovněž rádi naučí během oblíbených víkendových workshopů. Paletky také nabízí netradiční firemní teambuildingové aktivity, během kterých může každý člen teamu naplno rozvinout svou přirozenou tvořivost a zapojit se do společného díla – výroby jedinečného kusu nábytku.

  • Adresa
    Studio Paletky,Na Balkáně 17a,Praha 3
  • Telefon
  • Web
    www.paletky.cz

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.