Sconto nábytek

Obchody s nábytkem v Praze

Zařizujete-li nový byt či dům, modernizujete-li ten dosavadní, nebo sháníte-li nábytek na zahradu a nevíte, na koho se v takové chvíli obrátit, věnujte pozornost firmě Sconto nábytek s.r.o. Firma Sconto provozuje již od roku 1995 v České republice řetězec obchodních domů s nábytkem a bytovým příslušenstvím, a hned dva z obchodních domů naleznete v Praze – na Černém Mostě a ve Stodůlkách.

Rozhodnete-li se pro zbrusu novou stylovou obývací stěnu, kvalitní dřevěný jídelní stůl pro rodinné sešlosti, novou pohodlnou postel pro sebe či do dětského pokoje, nebo potřebujete-li přizpůsobit vybavení dětského pokoje nárokům a potřebám svého rychle rostoucího potomka, Sconto má pro vás celou řadu cenově přijatelných řešení, ze kterých si jistě vyberete. Samozřejmě nechybí ani interiérové doplňky, lůžkoviny a dekorace, které dodají bytu či domu teprve tu správnou atmosféru.

Obchodní domy Sconto se přizpůsobují svým zákazníkům i v délce otvírací doby. Od pondělí do pátku je otevřeno od 10:00 do 22:00 a o víkendech od 9:00 do 19:00. Sconto svým zákazníkům nabízí možnost nákupů na splátky, odborné poradenství, tvorbu svatebních listů pro snoubence chystající svatbu, dvouletou záruku na veškeré zboží, dopravu a montáž, kuchyňské vybavení na míru a mnoho dalších služeb a výhod. Ve věci výběru se vám bude věnovat ochotný a věci znalý personál, díky němuž pro vás bude orientace ve velké nabídce jednodušší. Protože však i přesto mohou být nákupy časově a psychicky náročné, nechybí v žádné prodejně Sconto příjemná restaurace s širokou nabídkou chutného občerstvení.
 

V sousedství

  • Adresa
    Praha 5,Jeremiášova 947,150 00. Praha 9,Chlumecká 2420,190 00
  • Web
    www.sconto.cz

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.