DELSO INTERIÉRY

Obchody s nábytkem v Praze

Česká společnost DELSO INTERIÉRY, s.r.o. nabízí svým zákazníkům bytový a kancelářský nábytek českých a zahraničních značek včetně kvalitního dětského nábytku a nábytku na zakázku.

Na více jak 400 m2 výstavní plochy showroomu Delso Interiéry v Praze 9 můžete vybírat z prezentace nábytku tuzemských i zahraničních firem včetně značek Moll, Rovo a Rexite, které DELSO INTERIÉRY nabízí jako výhradní dovozce. Na stejné adrese najdete také značkovou prodejnu rakouského výrobce designového nábytku Team7 vyráběného výhradně z masivního dřeva a přírodních materiálů, jenž respektuje veškeré nároky na zdravotní nezávadnost a vyniká dlouhou životností. Luxusní dětský nábytek, luxusní kuchyně, jídelní stoly, šatní skříně a další produkty této značky jsou vyráběny z vysoce kvalitního masivního dřeva evropského původu jako je olše, buk, dub, třešeň a ořech. Vaší pozornosti by neměl uniknout ani dětský rostoucí nábytek německé značky Moll, jenž získal prestižní ocenění Red Dot Award. Na tento nábytek, který je určen dětem od čtyř let až do dospělosti, je poskytována záruka 10 let. Součástí nabídky společnosti DELSO INTERIÉRY jsou dále například designové doplňky značky Rexite, kancelářský nábytek značek Hobis, Mias a Ora, sedací soupravy a křesla, kancelářské židle značek Alba a Rovo, koberce, žaluzie, osvětlení či květiny.

Společnost DELSO INTERIÉRY také zajišťuje zakázkovou výrobu nábytku do kuchyní, obývacích a dětských pokojů a kanceláří. Svým zákazníkům nabízí zaměření prostoru a navržení nejvhodnějšího řešení pro jejich interiér, zhotovení nábytku na míru, jeho dopravu a montáž.

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.