Gazel

Obchody s nábytkem v Praze

GAZEL je česká firma se sídlem ve Zlíně, jejíž tři značkové prodejny najdete i v Praze. Zaměřuje se na produkci nábytku z masivního smrkového dřeva. Její hlavní specializací je nábytek dětský a studentský, v sortimentu však najdete i ostatní typy nábytku, jako jsou postele, matrace, rošty, ložnice, skříně, komody, knihovny, sektorové sestavy, psací stoly, jídelní stoly, židle, sedací soupravy a mnohé další výrobky, které spolehlivě vybaví interiér vašeho bytu či domu.

Výhodou nábytku GAZEL je jeho jednoduchost, funkčnost a variabilita a tyto přednosti ještě doplňuje moderní design severského stylu a dlouhá životnost. Surovinou pro výrobu nábytku GAZEL je kvalitní, dobře vysušené smrkové a bukové dřevo domácí provenience, které neobsahuje žádné nevhodné substance jako jsou formaldehydy, dioxin a těžké kovy, což je ta nejlepší záruka kvality pro vaše děti i pro vás samotné.

Široká produkce nábytku s vysokým stupněm automatizace výroby a rozsáhlé skladové možnosti umožňují firmě GAZEL držet většinu sortimentu trvale skladem a tím v krátkých dodacích lhůtách uspokojovat zákazníkovy potřeby. V rámci péče o bezpečnost zákazníků provádí firma GAZEL průběžnou certifikaci nábytku u renomovaných certifikačních ústavů.

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.