Kintex

Obchody s nábytkem v Praze

Kintex nabízí již od roku 2006 prvotřídní služby v oblasti interiérového designu. Uvažujete-li o novém interiéru pro svůj stávající byt či dům nebo právě budujete nové prostory a potřebujete poradit ohledně designu či dispozice interiéru, obraťte se na Kintex.

Kintex nabízí sofistikované designové návrhy pro všechny interiéry, velké či malé, i profesionální realizace těchto interiérů. Za dobu své existence již tato firma dopomohla k proměně interiérů dlouhé řadě klientů a díky svým bohatým zkušenostem s prací na nejrůznějších typech zakázek je schopna nabídnout profesionální služby nejvyšší kvality. Rozhodnete-li se spolupracovat s firmou Kintex, budou vám k dispozici její renomovaní interiéroví architekti, inženýři, výrobci a řemeslníci, kteří vám nabídnou designová řešení přesně podle Vašich potřeb a přání. Kintex se honosí dlouhodobými profesionálními vztahy s kvalitními dodavateli, které jsou založeny na oboustranné důvěře a umožní minimalizaci nákladů a případných nedorozumění. Designeři a architekti firmy Kintex sledují nejnovější trendy a technologie ve světě designu – držet krok s těmito novinkami a neustále zkvalitňovat své služby je pro ně prvořadou prioritou.

Ke službám poskytovaným firmou Kintex patří realizace interiérů novostaveb, rekonstrukce interiérů včetně bytových jader, příprava návrhu (3D studie, vyřízení stavebně správní dokumentace) a veškeré služby související s realizací a výrobou. K těm patří stavební práce, zavedení elektřiny, plynu, vody, topení a ventilace, malování, dodávka a instalace tapet, obkladů, sklenářských a pasířských výrobků, podlah, dveří a rámů, schodišť, dřevěného a čalouněného nábytku, osvětlení, stínění oken, dekorací a doplňků, audio a video systémů. Svěříte-li svůj interiér firmě Kintex, nebudete si muset dělat starosti s žádným designovým detailem. Obraťte se na Kintex ještě dnes – jejich komplexní služby v oblasti interiérového designu pro vás jistě budou příjemným překvapením.

  • Adresa
    Tománkova 34,683 01 Rousínov,Česká Republika
  • Web
    www.kintex.cz

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.