KIBIK

Obchody s nábytkem v Praze

Pro všechny, kdo hledají elegantní design pro nově zařizovaný hotel, studentský pokoj či menší městský byt, je tu KIBIK. Značka KIBIK, za níž stojí společnost ASGK Design a kterou vyrábí INTER-PRO s.r.o., přináší do světa nábytku jednoduchý a funkční design vhodný pro menší rezidenční i komerčně využívané prostory.

Tento prostorově úsporný nábytek je ideální pro studenty, pro všechny, kdo bydlí ve stísněných prostorách, i pro hotely a kvalitní hostely. Kombinuje totiž vše, včetně postele, sedací soupravy, šatní skříně, úložného prostoru a psacího stolu do jednoho kompaktního kusu nábytku. Nábytek KIBIK je dostupný v rámci dvou sérií KAMBRO a SKATOLO – kolekce Kambro je určena především pro hotely, další kvalitní ubytovací zařízení i komerční prostory, zatímco kolekce Skatolo je vhodná například pro studentské pokoje a byty.

Značku KIBIK vytvořila společnost ASGK Design za účelem poskytnutí inteligentních designových řešení pro ty, kdo potřebují dostatek úložného prostoru, pro odpočinek i pro kreativní činnost. Firma ASGK Design se zaměřuje na architektonický design pro interiéry i exteriéry komerčních i rezidenčních projektů.

  • Adresa
    Showroom: Františka Křížka 1,Praha 7
  • Telefon
  • Web
    www.kibik.eu

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.