Hanák Nábytek

Obchody s nábytkem v Praze

Společnost HANÁK NÁBYTEK, a.s. navazuje na rodinnou tradici stolařské výroby z období před druhou světovou válkou. Znovuobnovena byla výroba nábytku v roce 1990 a následně zahájena výstavba vlastního závodu v Popůvkách u Kojetína. Podstatným krokem bylo vybudování Design centra v roce 2003, kde se mohou zákazníci seznámit s reprezentativním výběrem z produkce společnosti HANÁK NÁBYTEK, a.s. Tady vznikají nové návrhy a projekty a hledají se netradiční materiály a postupy.

Základní filozofií společnosti HANÁK NÁBYTEK, a.s. je sázka na samostatnost. Základem firemní strategie se stala vlastní výroba bez subdodavatelů, která zajišťuje naprostou kontrolu nad výrobkem od samého začátku. Kupujete produkt, jehož kvalita je průběžně kontrolována, což je pro zákazníka bezpochyby velkou výhodou. S firmou HANÁK NÁBYTEK si spolehlivě vybavíte kuchyni, ložnici, obývací pokoj a zakoupíte zde šatní skříně do všech druhů interiérů. Firma se tak může pyšnit heslem: „Jeden domov – jedna značka“. Za dlouhou dobu své existence se firma Hanák propracovala v oblasti kuchyňských interiérů na evropskou špičku. Kuchyně zde nabízejí od rozumného standardu až po luxusní interiéry pro ty nejnáročnější zákazníky.

U všech typů nábytku garantuje firma prvotřídní kvalitu a perfektní zákaznický servis. Individuální požadavky zákazníků zde nepředstavují nadstandard, ale samozřejmost. Současná výrobní kapacita umožňuje zvládnout velké série stejně jako zakázkovou produkci a zároveň udržet příznivé ceny. Rozhodnete-li se po čase kuchyni upravit nebo rozšířit, budou prvky dané řady stále dostupné.

  • Adresa
    Praha 6,Badeniho 29 / 5,160 00,Vinohradská 164,130 00,Prosecká 843,Českomoravská 18,190 00,HANÁK CENTER Jankovcova 1596/14,170 00,DM Service - kitchen studio HANÁK,Veletržní 562/50,170 00
  • Telefon
  • Web
    www.hanak-nabytek.cz

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.