Sedlák Interier

Obchody s nábytkem v Praze

Společnost Sedlák Interier se na projektování, design a realizaci kuchyní a dalších interiérů specializuje již od roku 1996. Za tu dobu se stala jednou z vedoucích společností na trhu s kuchyněmi, pro které je charakteristická vysoká kvalita použitých materiálů, perfektní design a dokonalost v každém detailu. Hnací silou firmy je touha po dokonale zrealizované kuchyni a spokojeném zákazníkovi.

Sedlák Interier je výhradním dovozcem německých designových kuchyní Eggersmann, značkových kuchyní Beeck Küchen a kuchyňských odsavačů par Gutmann pro Českou a Slovenskou republiku. Předváděcí místnost společnosti Sedlák Interier se nachází na Vinohradské ulici. Na ploše 250 metrů čtverečních zde najdete vystaveny kuchyně výše zmíněných značek vynikající svou inovativní designovou koncepcí a vysoce kvalitními materiály. Dále tu najdete spotřebiče a odsavače par značek Gutmann, Bosch, Siemens a dalších, sedací a obývací nábytek, šatní skříně, jídelní stoly a židle, osvětlení a různé doplňky do interiéru.

Všichni zaměstnanci Sedlák Interier včetně designérů, prodejců a servisních techniků mají dlouholeté zkušenosti v oboru a pravidelně absolvují školení u zahraničních výrobců. V showroomu Sedlák Interier se vám tedy vždy dostane profesionálního a odborného přístupu. Stálí zákazníci si navíc mohou užívat zvláštních výhod a bonusů.

  • Adresa
    Vinohradská 10,120 00 Praha 2
  • Telefon
  • Web
    www.sedlakinterier.cz/

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.