Luxury Living by Studio Nika

Obchody s nábytkem v Praze

Studio Nika, které působí na českém trhu již od roku 1994, navrhuje a sestavuje kompletní interiéry a exteriéry pro klienty nejen v Praze, ale i po celé České republice.

Nabídka Studa Nika je určena náročným klientům, kteří chtějí do svého interiéru investovat a zařídit jej podle nejnovějších trendů. Studio reprezentuje na českém trhu renomované značky z oblasti designu nábytku a bytových doplňků. Své služby poskytuje pod třemi nezávislými značkami – vedle Studia Nika jsou to Luxury Living a Nika Decoration.

Studio Nika nabízí produkty povětšinou italských značek a české zakázkové výroby vysoké kvality, které odpovídají posledním trendům v oblasti návrhů interiérů a exteriérů. V showroomu studia Luxury Living najdete luxusní nábytek značek jako Versace Home, Fendi Casa, IPE/Cavalli, Baxter, SCIC a Smania, které Luxury Living exkluzivně zastupuje na českém trhu. Třetí sekcí je Nika Decoration a je určena zákazníkům, kteří hledají dekorace a doplňky té nejvyšší kvality a originality – koupíte zde kožené a kožešinové koberce, ložní prádlo, župany, doplňky pro stolování a vaření a mnoho dalšího. Zastoupené značky zahrnují VGnewtrend, Abhica, ARCA, Gianni Vigone, Selezione, Cristel, Parentesi Quadra, Tondo Doni a další.

  • Adresa
    Praha 7,Umělecká 1003/1,170 00
  • Telefon
  • Web
    www.studionika.cz

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.