ALAX nábytek interiéry spol. s.r.o.

Obchody s nábytkem v Praze

Česká společnost ALAX se pyšní tím, že ve svém oboru tvorby a realizace komerčních a bytových prostorů poskytuje komplexní služby. Těžko ji tedy nachytáte při něčem, co by pro vás nemohla a nechtěla udělat.

Rodinná společnost ALAX založená v roce 1992 se zabývá výrobou vlastního nábytku, dovozem designového nábytku ze zahraničí, montáží nábytku a návrhy bytových a komerčních interiérů. Je také schopná zajistit související služby jako jsou stavební práce, pokládku podlah, malování či dodávka a instalace osvětlení. V prodejně nábytku a interiérovém studiu firmy ALAX v pražském Karlíně si vyberete pro váš domov to nejlepší. ALAX zde vystavuje kolekce svého nábytku i moderní designový nábytek a doplňky dovážené ze Skandinávie, Itálie a Německa.

Služby interiérového designéra zahrnují řešení interiéru ze všech hledisek, tedy jeho barev, materiálů a kompozice. Spolupráce s klientem probíhá formou konzultací, při kterých jsou brány v úvahu klientova přání, potřeby a rozpočet a jejich výstupem jsou pak designové studie a 3D vizualizace. Na konci celého procesu je vlastní realizace interiéru, která vás jistě nadchne.

  • Adresa
    Urxova 2,186 00 Praha 8 – Karlín
  • Telefon
  • Web
    www.alax.cz

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.