NILA

Interiérové dekorace a doplňky, Praha

V elektronickém obchodě NILA, který si zakládá na etickém původu nabízených produktů, ruční výrobě a vysoké kvalitě najdete originální fair-trade doplňky do interiéru, dekorace a šperky.

Produkty nabízené v e-shopu NILA pocházejí z různých koutů světa a každý z unikátních kusů v sobě skrývá silný příběh. Pokud máte rádi neobvyklé a ekologické materiály jako je rostlinná slonovina, rohovina, recyklované kovy a papír a záleží vám na etickém původu věcí a jejich vysoké kvalitě, pak si ze široké nabídky obchodu NILA jistě vyberete. Svůj interiér můžete ozvláštnit textiliemi z Jižní Ameriky či Afriky, hliněnými vázami z Peru, barevnými koši z Ghany či marockými koženými taburety s všestranným využitím. Doplňky jako bavlněné a hedvábné šály a kožené či recyklované kabelky udělají radost každé ženě a stejně jako ostatní produkty e-shopu představují ideální dárek pro někoho blízkého. Pokud milujete šperky, pak budete naprosto uchváceni širokou nabídkou náramků, náušnic, náhrdelníků a prstenů z různých materiálů.

Všechny výrobky je možné si nechat zaslat na vámi zadanou adresu nebo po předchozí domluvě vyzvednout na výdejním místě v Praze 3.

Další interiérové dekorace a doplňky, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.