CATNESS DESIGN

Interiérové dekorace a doplňky, Praha

Pokud chcete osvěžit svůj interiér, zaměřte svou pozornost na originální bytové doplňky značky CATNESS DESIGN. Ručně pletené a háčkované bavlněné zboží z Uherského Hradiště vás potěší osobitým designem a vysokou kvalitou. Kromě toho, že doplňky skvěle vypadají, jsou i mimořádně praktické a snadno udržovatelné.

Domov si můžete ozdobit širokou nabídkou koberců, sedáků a vaků, pufů, polštářů, košů, ošatek, plédů a pelíšků. Zároveň na vás čeká bohatý sortiment neotřelých módních doplňků, jako jsou crossbody kabelky, větší kabelky, čepice a šály, tašky i pánské motýlky. Za vznikem značky CATNESS DESIGN stojí sympatická dvojice Lucie Ježová & Kateřina Svobodová, jež přišla s nápadem vytvářet bytové doplňky v roce 2013. Jejich prvním produktem byl béžový puf – trvalo přes rok, než vyvinuly takový produkt, jehož výplň se dala dosypávat a obal zase bez problému prát. Dnes spolupracují s několika desítkami pletařek napříč všemi věkovými kategoriemi, které svou činností vytváří poctivé produkty. CATNESS DESIGN klade důraz na kvalitní materiály, nejvíce se osvědčila 100% bavlna s jádrem, charakteristická svou hrubší strukturou a pevností.

Nabídce dominují zemité barvy doplněné o odstíny světle modré a růžové, které se skvěle hodí do dětských pokojíčků. Kromě rozsáhlého e-shopu můžete navštívit i prodejní místa, která najdete v Brně, Olomouci, Opavě, Zlíně a dalších městech. Kromě bohatě zásobeného e-shopu www.catness-design.cz si můžete interiérové doplňky prohlédnout ve vinohradském showroomu Los Kachlos HOME či dalších prodejních místech po celé České republice.

  • Adresa
    Maršála Malinovského 884,Uherské Hradiště,pražská prodejna: Vinohradská 41,Praha 2
  • Web
    www.catness-design.cz

Další interiérové dekorace a doplňky, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.