COCICI Design Studio

Interiérové dekorace a doplňky, Praha

Za předpokladu, že jste majitelem psa nebo kočky, může se zajímavým doplňkem ve vašem interiéru stát kočičí nebo psí pelíšek či škrabadlo pro kočky značky COCICI [čti kočiči]. Jedná se o produkty ručně vyráběné v České republice, jejichž autorkou je Ing. Pavla Šarounová, již k založení značky COCICI vedla její láska ke kočkám.

Škrabadla, pelíšky a další produkty značky COCICI vynikají jedinečným designem i funkčností a vaši mazlíčci si je jistě oblíbí pro jejich pohodlí. Pro značku COCICI hovoří také dlouhá životnost jejích produktů. Vedle škrabadel pro kočky a pelíšků pro psy a kočky můžete v internetovém obchodě COCICI zakoupit také psí boudy, matrace pro vaše mazlíčky, rampy a náhradní díly k výše zmíněným produktům. Pokud si chcete zboží prohlédnout raději osobně, zajděte do Vetcentra Petshop na Smíchově, kde je dané zboží také k prodeji. V případě, že vám bude vyhovovat například jiná barevná kombinace, není problém obrátit se na COCICI a domluvit se na výrobku podle vašeho přání. Pokud si zakoupíte některý z produktů značky COCICI, zároveň tak přispějete na užitečnou věc, neboť COCICI věnuje 1-2% z prodejní ceny některému z pražských útulků v podobě psího krmení či léků.

Kromě nábytku pro psy a kočky navrhuje značka COCICI solitérní a vestavěný nábytek, rodinné domy a provádí stavební úpravy a realizace interiérů.

  • Adresa
    Ing. Pavla Šarounová,Londýnská 31,120 00 Praha 2,Radlická 571/70,150 00 Praha-Smíchov
  • Telefon
  • Web
    www.cocici.com;

Další interiérové dekorace a doplňky, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.