Guan Yin

Interiérové dekorace a doplňky, Praha

Přejete-li si doladit svůj byt či dům v orientálním stylu a provonět jej vůní dálek, nenechte si ujít návštěvu obchodu Guan Yin. Jedním z jeho hlavních témat je tradiční čínská praktika Feng Shui a najdete zde navíc i opravdu bohatou nabídku orientálního zboží. Jméno Guan Yin pochází od bohyně Guan Yin, o které vypráví naturalistická legenda z 12. století o princezně Miaošan a o jejím vtělení.

Opravdoví znalci si zde určitě přijdou na své. Ke koupi jsou zde horoskopy Feng Shui, sošky na Feng Shui, budhové a bůžci všemožných velikostí, orientální vázy, vějíře, čajové sady z čínské keramiky a porcelánu, čajové konvice či čajové hrnky, drahé kameny a minerály, to vše za opravdu rozumné ceny. Kromě nabídky zboží vám obchod Guan Yin poradí s Feng Shui vašeho domova a kanceláře. A nejen to. Milý personál vám poradí i s tím, jaká soška či budha udělají radost vašim blízkým a přátelům, jak vhodně zakomponovat orientální předměty do interiéru či jak zlepšit pomocí Feng Shui své okolní prostředí. Kromě skvělých interiérových doplňků a orientálního zboží si zde můžete vybrat i z bohaté nabídky bílých, zelených a černých čajů a z kulinářských specialit nejen z několika pečlivě vybraných čínských provincií, ale i z celého Dálného Východu.

Kamenný obchod se nachází kousek od metra Anděl a pro ještě větší pohodlí funguje Guan Yin internetový obchod, přes který si sami v klidu vyberete zboží, které vám bude následně doručeno poštou.

  • Adresa
    Praha 5,Lidická 33,150 00
  • Telefon
  • Web
    www.obchodfengshui.cz

Další interiérové dekorace a doplňky, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.