Qubus

Interiérové dekorace a doplňky, Praha

Pokud hledáte originální vybavení do vašeho domova, zkuste Qubus, designové studio a obchod, který nabízí originální designové produkty. V Qubusu najdou zákazníci to nejlepší ze současného českého a konceptuálního designu.

Obchod Qubus na Starém Městě je atraktivním prostorem plným zajímavých produktů a dárků, jako jsou svícny v podobě porcelánových hlaviček miminek, sklenice v podobě plastových kelímků a mnoho dalšího. Qubus je známý nejen svým designem a produkcí porcelánu, ale také svou nabídkou inovativního interiérového designu, osvětlení, interiérových doplňků, sklenic apod. Qubus, který založil v roce 2002 Jakub Berdych a Maxim Velčovský, je jedním z nejlepších designových obchodů v Praze.

Za zmínku také stojí, že Qubus má designový butik v DOXu, Centru pro současné umění, které se nachází v Holešovicích. Tento obchod s názvem Dox by Qubus nabízí všechny produkty, které je možné zakoupit na Starém Městě, i řadu dalších designových produktů a knih o umění, designu, architektuře, módě a dalším.

  • Adresa
    Rámová 3,Praha 1,Praha 7 – Holešovice
  • Telefon
  • Web
    www.qubus.cz

Další interiérové dekorace a doplňky, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.