Dušan Křivský

Interiérové dekorace a doplňky, Praha

Toužíte obohatit svou uměleckou sbírku, založit novou nebo prostě jen potřebujete barevný kousek výtvarného umění pro svůj byt nebo kancelář? Obraťte se na výtvarníka Dušana Křivského.

Olejové malby Dušana Křivského jsou krásné a ozvláštní jakýkoliv interiér. Z námětů si vybere opravdu každý, zahrnují snivé mořské scenérie, idylické krajinky i barevné tvory ze zvířecí říše. Malby vytvářené Křivským není těžké pochopit, na rozdíl od současných uměleckých děl. Jsou reálné a přístupné všem milovníkům krásných obrazů, přesto v nich najdeme i skryté alegorie.

Dušan Křivský vystudoval umělecko-řemeslné zpracování skla ve Světlé nad Sázavou (1988-1992), absolvoval kurz figurální kresby a malby u akademického malíře Karla Matějčka v Praze (2001) a letní akademii zaměřenou na kresbu a malbu na AVU v Praze (2004). Malba však není jeho jedinou uměleckou dovedností, studoval i foukání skla a interiérové návrhářství, je tak všestranným renesančním umělcem. Dušan Křivský měl výstavy v České republice, na Bali a v Singapuru. Obrazy reflektují jeho cesty po světě a inspiraci, kterou z nich čerpal. Malby dokonale znázorňují lidské pocity štěstí a temperament. Sháníte-li originální umělecké dílo, které oživí váš domov nebo pracovní prostor, obraťte se na Dušana Křivského. Navštivte jeho přehledné a vícejazyčné webové stránky uvedené níže a vstupte do barevného světa tohoto opravdového umělce. 

Další interiérové dekorace a doplňky, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.