ARTĚL

Interiérové dekorace a doplňky, Praha

ARTĚL, který nabízí nádherné designové sklo a doplňky do interiéru, najdete v Praze na třech místech v centru města – jeden obchod se nachází na Starém Městě, další vedle Karlova mostu a třetí v hotelu Mandarin Oriental.

Zakladatelkou ARTĚLU, jehož sklo se prodává po celém světě, je Karen Feldman, Američanka s vášní pro vysoce kvalitní skleněný design. Společnost nabízí sklenice, dekorace, talíře, mísy, svícny a mnoho dalšího ze světa skla. Doplňky do interiéru, které ARTĚL nabízí, dodají na originalitě jakémukoliv interiéru a stejně tak módní doplňky ozvláštní vaše oblečení. Skleněné produkty ARTĚL jsou té nejvyšší kvality a vyrobeny tradičním způsobem ručně. Sklo ARTĚL, které je inspirované českým sklem 20. století, se prodává po celém světě ve vybraných obchodech jako jsou Scully & Scully, Neimen Marcus a Harrods. Artěl navrhoval také upomínkové sklo pro 100. výročí Rolls Royce.

  • Adresa
    Concept Store Platnéřská 7,Praha 1,Praha 1,Otevřeno: denně: 10:00–19:00. Sklo ARTĚL můžete koupit také v hotelu Four Seasons,Veleslavínova 2a,Praha 1,a v Lobkowiczkém paláci na Pražském hradě,Jiřská 3
  • Telefon
  • Web
    www.artelglass.com

Další interiérové dekorace a doplňky, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.